Pushtet e abuzim në kishë

Skandalet në hierarkinë greke kanë shkaktuar një krizë të paparë në historinë e Kishës së Greqisë. Të gjitha çka thuhen sot publikisht, veçse, ka vite që përtypen në rrethet kishtare. Gjithë kjo dëshmon zvetënimin e strukturave vetëpastruese të një institucioni që vetësupozohet i qashtër, por dhe pafuqishmërinë për të vepruar. Thjesht, besimtarët prisnin këtë vetërrënim… Read More Pushtet e abuzim në kishë