Kulti i Anastasit dhe shkombëtarizimi i Kishës

Teksti i plotë nga At Foti Cici (70 faqe) në PDF:

KULTI I ANASTASIT DHE SHKOMBËTARIZIMI I KISHËS

Foto nga Kisha e Lindjes së Krishtit përbri Katedrales së Ngjalljes në Tiranë:

Zbritja nga qielli e Kryepiskopit ANASTAS
Janullatosi urdhëron dhe imponon afreskun  eosforik “Zbritja nga qielli e Kryepiskopit ANASTAS” në Kishën e Lindjes së Krishtit.
Mitropoliti Nathanil Lavriotis me klerikë të tjerë
Mitropoliti Nathanail Lavriotis, duke kryesuar shërbesën me sfond vegimin satanik në Kishën e Lindjes së Krishtit.

 

 

 

 

 

nativity-of-christ-church-and-resurrection-cathedreal

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s