Midis shqiptarësisë dhe grekësisë (Libri i plotë)

Përderisa libri i botuar në nëntor 2006 (360 faqe) nuk gjendet më në treg, mund të lexohet i tëri më poshtë, në trajtën para faqosjes:
Midis shqiptarësisë dhe grekësisë (At Foti Cici)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s